TV

Har kollat lite på TV ikväll, först på Färjan och nu på Matakuten. Jag gillar Färjan då man får en inblick hur en båt fungerar, har faktiskt inte missat ett enda avsnitt (3 har passerat), och det finns typ 10. Programmet går på Kanal 5, måndagar klockan 20.00

Matakuten är en riktigt hemsk serie som går på fyran och handlar om skolmaten i Sverige. Det är verkligen hemskt att se alla mattanter som är slöa och tar genvägar istället för att göra det på rätt sätt. Maten i min skola är väldigt bra, iallafall om man jämför med dem andra skolorna, vi har dessutom vunnit pris för bästa grundskole-mat *skryta*.
Det roliga är att en av skolorna i programmet ligger sjukt nära våran (över en väg och sen tar man höger och sen vänster). Stackare!

Sen måste jag bara skriva lite om Sveriges match mot Portugal i lördags. Sverige ägde spelet för mestadels och borde ha vunnit. Zlatans boll i andra halvlek är ett exempel. Ronaldo som det har snackats om i veckooooor såg man knappt av - eller jo, okej. När Hansson och nån gjorde hockeytacklingar på honom.

F

Kommentarer
Postat av: linnea

Jaa färgan äger!

2008-10-14 @ 19:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0